Beste vragen te stellen voor speed dating

beste vragen te stellen voor speed dating

Alles in evenwicht Vrouwen gebruiken nu eenmaal veel meer woorden dan mannen. Je kan je complimentje best bewaren voor 1 of maximum 2 deelnemers. . Niet in de laatste plaats omdat je meteen ziet wat voor vlees je in de kuip hebt! Bij dergelijke evenementen is er én iets dat je niet hebt: tijd. Het is een natuurlijke reflex om zoveel mogelijk informatie te willen verzamelen op deze korte tijd, maar je hoeft echt geen antwoord op

Erotische massage in apeldoorn lekker gratis adverteren

al je vragen te krijgen! Overdrijf het echter niet, probeer wel dicht bij je eigen stijl te blijven, het gaat er om wie jij bent en niet hoe er volgens jou verwacht wordt dat je er uit behoort te zien. Complimentjes werken alleen als ze gemeend zijn. Jullie kunnen verder bespreken waarom iemand houdt van een bepaald boek of film, dit geeft je weer een beter zicht op iemand zijn persoonlijkheid.

beste vragen te stellen voor speed dating

Er zijn zoveel zotte dingen die je kunt bespreken. Van de 7 minuten die je met elke kandidaat zal doorbrengen, zijn de eerste 10 seconden zonder twijfel de belangrijkste. Probeer een open houding aan te nemen, kijk degene tegenover je aan, maar vermijd staren. Wat is jouw favoriete film/boek? Waar zie je jezelf over drie jaar? Geef zeker geen gemaakte complimentjes, want dan val je snel door de mand. Met deze speeddating tips haal je het maximum uit elke 7 minuten! Beschrijf je perfecte vakantie.